ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ

BACH 
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΒΑΣΕΙΣ ΚΡΕΜΩΝ, ΚΡΕΜΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΛΟΣΙΟΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΚΡΕΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΥΑΛΙΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΙΑΛΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ, ΒΑΖΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΒΑΖΩΝ, ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

BIOENERGOL PLUS, ΜΕΤΑΛΛΑ
ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ,
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΛΙΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Medicum College

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΚΡΕΜΩΝ /  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (+ΦΠΑ 18%)

  ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ Α MEDICUM 

Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ Α είναι ένα προϊόν βουτυρώδους και σκληρής υφής, περιέχουσα φυτικά έλαια. Το βουτυρώδες αυτό προϊόν αποτελεί βάση για την ανάμειξή του με νερό, με διάφορα βάμματα, με αιθέρια έλαια καθώς και με βιταμίνες και διάφορα άλλα υλικά που προσφέρουν σημαντική και αισθητή βελτίωση στο δέρμα από την πρώτη μέρα της χρήσεως. Η προσθήκη 800 gr νερού σε 200 gr βασικής κρέμας δίνει ένα τελικό προϊόν αφράτο που μπορεί εύκολα να απλωθεί και να απορροφηθεί από το δέρμα. Μπορεί να προστεθούν διάφορα βάμματα ή εκχυλίσματα φυτών καθώς και αιθέρια έλαια ή φυτικά λάδια. Η προσθήκη αυτών γίνεται πάντοτε εν ψυχρώ μέσα σε ένα μίξερ μεγάλης ταχύτητας.
Για να προσθέσουμε βάμματα ή εκχυλίσματα ή αιθέρια έλαια ή λάδια, πάντα συνυπολογίζουμε και το νερό ώστε το άθροισμα όλων αυτών μαζί με το νερό να μην ξεπερνά τα 800 gr στα 200 gr κρέμας Α. Συνιστάται η προσθήκη πρώτα του νερού και ακολούθως να προστεθούν τα βάμματα ή τα εκχυλίσματα ή τα αιθέρια έλαια ή τα διάφορα λάδια. Η κρέμα περιέχει αμιγώς φυτικά έλαια και αρωματίζεται επαρκώς με την προσθήκη των βαμμάτων ή των φυτικών εκχυλισμάτων. Η χρήση της κρέμας σαν βάση για τη δημιουργία κρεμών όπως υδατική, αντικυτταριδική, θρεπτική, αναπλαστική κ.λπ. γίνεται με την προσθήκη κατάλληλων υλικών, ανάλογα με το τι κρέμα θέλουμε να παρασκευάσουμε.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ € 
800GR   58.69
  ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ Β MEDICUM 

Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ Β είναι λεπτής υφής κρέμα και περιέχει κυρίως λιπαρά συστατικά. Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν βάμματα ή φυτικά εκχυλίσματα ή αιθέρια έλαια ή ακόμη και λάδια σε ποσότητα μέχρι 15%. Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΠΟΥ Β μπορεί να αναμειχθεί εν ψυχρώ σε μίξερ μεγάλης ταχύτητας στην αναλογία 550 gr κρέμα και 450 gr νερό. Πρέπει πάντοτε να συνυπολογίζουμε τα τυχόν υλικά που θα προσθέσουμε έτσι ώστε τα προστιθέμενα υλικά και το νερό να είναι συνολικά 450 gr. Απορροφάται πολύ καλά από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και δίνει στο δέρμα απαλότητα και φρεσκάδα. Η βάση Β συνιστάται κυρίως για την παρασκευή φαρμακευτικών κρεμών και αλοιφών με την προσθήκη ελαστίνης, βιταμινών, κολλαγόνου κ.λπ. Η προσθήκη βαμμάτων ή φυτικών εκχυλισμάτων ή αιθέριων ελαίων προσδίδει την αρωματική οσμή στην κρέμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ € 
800GR   29.35