ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ

MAGIC DROP 
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΒΑΣΕΙΣ ΚΡΕΜΩΝ, ΚΡΕΜΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΛΟΣΙΟΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΚΡΕΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΥΑΛΙΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΙΑΛΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ, ΒΑΖΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΒΑΖΩΝ, ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

BIOENERGOL PLUS, ΜΕΤΑΛΛΑ
ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ,
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΛΙΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Medicum College

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΚΡΕΜΕΣ /  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (+ΦΠΑ 18%)

  PRE - LASER WHITENING CREAM MEDICUM 

Η κρέμα είναι ειδικής συνθέσεως έτσι ώστε να χρησιμοποιείται πριν από την εφαρμογή της θεραπείας με Laser (αποτρίχωση ή skin resurfacing) για την δημιουργία λεύκανσης σκουρόχρωμων επιδερμίδων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ουσιαστικότερη εφαρμογή με Laser. Δύναται να χρησιμοποιηθεί και μετά από τη θεραπεία με Laser σε περιπτώσεις που ο γιατρός κρίνει απαραίτητη την εφαρμογή. Περιέχει μια σειρά από φυτικά εκχυλίσματα που ανακουφίζουν το δέρμα και διευκολύνουν την επέμβαση με Laser, παράλληλα όμως λειτουργεί και σαν λευκαντική αποκλειστικά στις πανάδες, και γενικότερα στις υπερχρώσεις του δέρματος. Η συνήθης χρήση της είναι από 3 - 6 εβδομάδες προ της θεραπείας με Laser. Δεν έχει απαγορευτικές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στον ήλιο λόγω του περιεχομένου αντιηλιακού παράγοντα, που δρα σαν φίλτρο. Δύναται να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη πανάδων και προσφέρει δροσιά στο πρόσωπο και λειαίνει τα δέρματα που εμφανίζουν γενετικές ατέλειες ακόμη και σε φολιδωτού τύπου δέρμα.
Εχει άδεια από τον Ε.Ο.Φ. όπως όλα τα προϊόντα MEDICUM.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ €  Λ.Τ. € με ΦΠΑ 18%
40ML   10.70 19.10 
  POST - LASER TREATMENT CREAM MEDICUM 

Η μοναδική επουλωτική κρέμα χωρίς κορτιζονούχο ουσία. Η επουλωτική κρέμα που στηρίζει την δράση της στις επουλωτικές ενέργειες των φυτικών εκχυλισμάτων που περιέχει. Του χαμομηλιού, της καλέντουλας, της αλόης και του υπέρικου. Γίνεται άμεση εφαρμογή της κρέμας μετά από τη χρήση Laser μέχρις ότου υποχωρήσουν τα συμπτώματα και αναλόγως με τις οδηγίες του ιατρού. Το ερεθισμένο δέρμα μετά από τη θεραπεία με Laser επανατρέφεται με τις περιεχόμενες βιταμίνες της επουλωτικής κρέμας POST-LASER MEDICUM και ξαναβρίσκει μετά από ρήση ολίγων μόνο ημερών την τρυφερότητα, φρεσκάδα και στιλπνότητα που είχε πριν από τη θεραπεία με Laser. Εχει όπως όλα τα προϊόντα MEDICUM άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ €  Λ.Τ. € με ΦΠΑ 18%
40ML   10.70 19.10