ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ

BACH, PEGASUS
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΒΑΣΕΙΣ ΚΡΕΜΩΝ, ΚΡΕΜΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΛΟΣΙΟΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΚΡΕΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΥΑΛΙΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΙΑΛΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ, ΒΑΖΑ, ΠΩΜΑΤΑ ΒΑΖΩΝ, ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

BIOENERGOL PLUS, ΜΕΤΑΛΛΑ
ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΑΛΛΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ,
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΛΙΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Medicum College

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ  /  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ (+ΦΠΑ 18%)

  HAIR - TONIC SHAMPOO MEDICUM 

To HAIR-TONIC SHAMPOO MEDICUM είναι ένα ειδικά μελετημένο σαμπουάν που περιέχει μια σειρά από φυτικά εκχυλίσματα τα οποία αποδεδειγμένα τονώνουν τις ρίζες των μαλλιών, ενισχύουν την τ΄ριχα, βελτιώνουν την εμφάνισή της και ελατώνουν την ευθρεαυστότητά της. Συγχρόνως δε απαλάσσουν από την αντιαισθητική πυτιρίδα. Είναι παχύρευστο γι' αυτό δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα κατά τη χρήση.
Καθαρίζει και απολιπαίνει τέλεια και έχει ελεγχόμενο αφρισμό. Ενδείκνυται για όλα τα δέρματα, ακόμη και για τα φολιδωτά. Εμφανίζει αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα χρήσεως. Εξαφανίζει την πιτυρίδα και δίνει στιλπνά και δυνατά μαλλιά.
Η περιεκτικότητά του μόνο σε φυτικής προέλευσης συστατικά εγγυάται την ανυπαρξία παρενεργειών (δεν αναφέρεται σε παθολογική τριχόπτωση). Εχει όπως όλα τα προϊόντα MEDICM άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ €  Λ.Τ. € με ΦΠΑ 18%
1kgr  52.83  
  HAIR - TONIC LOTION MEDICUM 

Είναι μοναδικής συνθέσεως λοσιόν με φυτικής προέλευσης υλικά καθώς και με θειάφι για την τόνωση του τριχωτού της κεφαλής. Χρησιμοποιείται μετά από το σαμπουάν για να συμπληρώσει τη θεραπεία τόνωσης των ριζών των μαλλιών βοηθώντας ουσιαστικά στην οριστική απομάκρυνση της πιτυρίδας. Ταυτοχρόνως προσφέρει αντισηψία και προστασία στο δέρμα λόγω του σαλικυλικού οξέος και της μινθόλης εξ ου και η μοναδικότητά της. Δύναται να χρησιμοποιηθεί και ως βάση, προσθέτοντας άλλες φαρμακευτικές ουσίες που θα συνταγογραφήσει ο δερματολόγος. Δεν αναφέρεται στην παθολογική τριχόπτωση. Εχει άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ €  Λ.Τ. € με ΦΠΑ 18%
1 Lt  73.37